Etykiety

12/12 (4) angry birds (1) anioły (11) autko (1) bad piggies (1) baranki (14) biżu (3) borussia dortmund (1) breloczki (13) candy (17) ciuszki (5) czapki (11) decu (7) dla domu (4) elmo (2) filcowanie (1) film (1) frywolitka (9) haft krzyżykowy (2) hipopotam (2) jabłka (2) jajka (6) jeżyki (6) kartki (10) kogut (2) kolczyki (6) konik (4) koty (29) króliki (6) kwiatki (2) lalki (6) lew (1) malowane (1) mecz (1) misie (51) moje skarbki (17) motyl (3) myszki (8) od kuchni (7) opis (6) papierowo (5) pieski (8) podkładki pod kubki (1) poduszka (1) ptaszek (2) schemat (1) serce (5) serweta (5) słoń (1) sowy (2) szydełko (182) szyte (9) śluzaki (1) święta (15) świnka (4) takie tam (33) tort (6) tukan (1) ubrania (1) wielkanoc (20) wierszydło (8) wymianka (5) wyróżnienie (11) wzory (7) zabawa (38) zabawki (126) zakładki (1) żyrafa (2)
Related Posts with Thumbnails

piątek, 31 grudnia 2010

Do Siego Roku 2011!

 Przepis na sukces w Nowym Roku 2011
Receptura:
Na początek przygotuj:
12 dużych porcji optymizmu,
52 kawałki realizmu,
2 długie i 2 krótkie urlopy
min. 3/4 wolnych weekend’ów,
dużą szczyptę marzeń (spełniają się!),
3 główne cele prywatne,
3 główne cele zawodowe,
garść słodkich spotkań,
„rodzinki” (nie tylko do dekoracji),
dużą porcję humoru,
aromat szczęścia.
odrobina dobrych uczynków
 Sposób wykonania: Zmieszaj optymizm z realizmem i dosyp marzeń do smaku. Wyrabiaj z wyczuciem.
Dodaj w trakcie aromatu szczęścia.
Wbij następnie 3 główne cele prywatne i zawodowe, dodaj „rodzinki”. Lekko wymieszaj.
Odstaw całość w ciepłe miejsce, żeby ciasto mogło spokojnie wyrosnąć. W tym czasie możesz wypić kieliszek australijskiego wina.
Gdy ciasto wyrośnie, przygotuj foremkę w kształcie przyjaźni i wysmaruj ją otwarcie humorem, by ciasto nie przywarło.
W ciasto zawiń nadzienie: wolne weekend’y i urlopy.
Całość w atmosferze sukcesów włóż do foremki.
Piec najlepiej przez noc sylwestrową (ale wyjdzie także w pierwszych dniach stycznia – nie będzie jeszcze za późno!) w zdrowej temperaturze. Po wszystkim warto przyprószyć dobrymi uczynkami.
Gotowe zachowuje świeżość przez 367 dni.
Powodzenia…..

Pomyślności w nowym Roku życzę wszystkim razem  każdemu z osobna! 

                                                                                                                giraffka

19 komentarzy:

  1. Wszystkiego dobrego Ewciu na ten Nowy Rok. Aby z takiego przepisu każdy z nas korzystał.

    OdpowiedzUsuń
  2. Ewuniu fantastyczny przepis oby wszystkim nam to ciasto się udało :)
    Do Siego Roku!

    OdpowiedzUsuń
  3. Przepis super - również życzę Ci wszystkiego najlepszego!!!

    OdpowiedzUsuń
  4. Przepis jest ekstra!
    Dla Ciebie również przesyłam serdeczne życzenia szczęśliwego Nowego Roku!!!

    OdpowiedzUsuń
  5. Żyrafko, tego ostatniego składnika, to ja bym dorzuciła więcej, niż tylko odrobinę. :>

    Uściski! :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Przepis pierwszorzędny! Mam nadzieję, że uda Ci się doskonale :)))
    Na Nowy Rok życzę moc szczęścia i radości, zdrowia i pogody ducha.
    I weny nieustającej :D

    OdpowiedzUsuń
  7. Wszystkiego najlepszego dla Ciebie żyrafko :)))

    OdpowiedzUsuń
  8. Fajowe! Zdrówka, szczęścia i powodzenia w Nowym Roku Ci życzę :)*

    OdpowiedzUsuń
  9. Wszystkiego najlepszego w Nowym 2011 Roku,zdrowia,pomyślności,szczęścia i głowy nieustannie zapełnionej twórczymi pomysłami:))

    OdpowiedzUsuń
  10. Wszystkiego najlepszego na cały nowy rok :)

    OdpowiedzUsuń
  11. Trafiłam przypadkiem ale mi się podoba. A swoją drogą prawie sąsiadki jesteśmy (w Świnoujściu mam cała bandę rodzinki) Życzę pomyślności w Nowym Roku

    OdpowiedzUsuń
  12. Dziękuję za życzenia ... Tobie i Twoim bliskim życzę aby nowy rok przyniósł same dobre chwile.
    Danka

    OdpowiedzUsuń
  13. Ewus,szczesliwego Nowego Roku! Zdrowia ,szczescia oraz wszelkiej pomyslnosci!!! :*

    OdpowiedzUsuń
  14. Niechaj będą marzenia,oraz wyzwania, które się spełnią w tym Nowym Roku.

    OdpowiedzUsuń
  15. Superowy przepis, kawaleczek ciasta na kazdy dzien to najlepsze co moze nam przyniesc ten Nowy Rok. Aby byl lepszy od poprzedniego i bylo co wspominac Kochana.

    OdpowiedzUsuń

dziękuję i zapraszam ponownie :)